Serveis

ESTAREM ENCANTATS D’ATENDRE LES VOSTRES NECESSITATS i FER-LES REALITAT

SERVEIS
M3interiors us ofereix un ventall de serveis personalitzats segons les necessitats de cada client, tant si és un servei per una empresa com per a una persona.

La diversitat de serveis que ofereix el nostre estudi l’han convertit en una eina molt valuosa per qui l’encarrega.

Podem abarcar des d’un petit projecte d’un dormitori fins a un edifici sencer. I en tots els casos, hi aplicarem la dedicació necessària perquè compleixi les vostres expectatives.

Aquesta versatilitat, tant de serveis com de tipus d’encàrrecs, també és possible gràcies a un equip pluridisciplinari que adeqüem segons la necessitat de cada cas. Així doncs, donem solucions d’interiorisme, disseny gràfic, arquitectura, etc…

SERVEIS DISPONIBLES
ASSESORAMENT

Consisteix en visitar l’espai a transformar i a posteriori, segons conversa amb el client, es fa una segona visita per aportar el nostre punt de vista per transformar l’espai. No es lliura documentació, és merament un servei d’orientació.

PROJECTE INTERIOR INTEGRAL

Consisteix en la el•laboració global d’un projecte d’interiorisme per transformar un espai. Es desenvolupa un projecte i una direcció d- obra per plasmar la idea a la realitat. La documentació que es lliura inclou redacció de memòria, tècnica, plànols, imatges virtuals i mesuraments. Finalment, es contempla la direcció de l’obra per coordinar el projecte amb els industrials.

PROJECTE INTERIOR ESPECÍFIC

Consisteix en la el•laboració d’un projecte d’interiorisme per transformar un sol espai de proporcions reduïdes, com una sala d’estar, una suite, etc… El projecte és més reduït i la informació lliurada s’adequa a cada cas.

PROJECTE CORPORATIU GLOBAL

Aquest tipus de projecte desenvolupa tota la idea global d’un negoci, des de l’interiorism, fins al disseny gràfic per donar una unitat global i de marca a l’empresa. Segons l’encàrrec, la documentació pot ser més o menys extensa

PROJECT MANAGER

Servei complementari per controlar les valoracions industrials i comparar-les per reduir els costos de construcció seguint les pautes d’un projecte integral o corporatiu.

LLICENCIES D ACTIVITATS-DELINEACIÓ I RENDERS

També oferim altres tipus de serveis molt concret s segons les necessitats, com imatges virtuals, llicències o delineació de projectes.

PROJECTE ARQUITECTURA

Projecte global d’arquitectura . Projecte – direcció – llicències
Servei originat per la demanda dels nostres clients i el bon servei rebut.

Restiling concept

Low cost big solutions

Vols transformar un espai particular o un negoci i tens uns pressupost molt concret? Restiling concept és el servei adequat per a tu, ja que farem que el disseny i la construcció s´ajustin per fer realitat la teva il•lusió.

Nosaltres farem que entrin, i tu que repeteixin

Buidiling concept

Arquitectutral solutions

No et vols cuidar de res, i tenir el millor preu possible?
Si contractes aquest servei t´oblidaras de tots els mals de cap, i tan sols hauras d´obrir amb la clau al teu espai dessitjat. Un servei pensat per gent que li cal rapidessa, qualitat i confiança