estudi creatiu

Estudi m3 interiors és un estudi creatiu d’interiorisme que va néixer de les mans del Jordi Pastells Calls.

El principal servei del nostre estudi, és treballar amb l’espai i tots els elements que el componen. Intentem resoldre qualsevol encàrrec i dotar-lo de personalitat, tant si parlem d’un habitatge com d’un negoci, de tal manera que transmeti uns valors emocionals diferents als actuals. Creiem que els espais amb aquests sentits arriben més profundament a les persones que els utilitzen i per aquesta raó els fan especials.

A totes aquestes tipologies d’espais (un habitatge, un restaurant, un hotel, una botiga, etc.) intentem incorporar un adn propi, on la funcionalitat, la singularitat, la calidesa, la personalització siguin unes característiques essencials a l’hora de valorar una bona resolució espacial. El nostre estudi al llarg del temps ha anat capturant tot tipus d’experiències professionals. Això ens ha permès obtenir una flexibilitat molt àmplia a l’hora d’enfrontar un projecte i actualment podem dir que podem començar des d’un petit moble fins a un edifici complet.

Sobre Jordi Pastells Calls

Graduat en disseny d’interiors per l’Escola Massana i també en Arts Aplicades i Oficis artístics, en especialitat de disseny d’interiors, per la Llotja de Barcelona. Jordi Pastells Calls dirigeix el seu propi estudi professional, on convergeix amb un equip professional propi que li permet resoldre qualsevol tipus d’encàrrec.

El disseny, l’art, l’arquitectura, i la fotografia són les seves principals passions i conformen el seu dia a dia. Són com vitamines diàries per obtenir noves idees o noves formes de projectar.

Els resultats finals que obté, i que reben satisfactòriament els seus clients, es basen en combinar harmònicament la creativitat i el talent amb un control i rigor en l’execució de les obres amb el conjunt d’industrials.

  • Seleccionat a la biennal d’art i disseny de St Ettiene.
  • Finalista als premis habitàcola
  • Alguns projectes han estat publicats en revistes i xarxes comercials del sector
M3 Interiors a la premsa
Aquí

Suscriu-te a la Newsletter

I rep consells de com millorar els espais personals o del teu negoci
Últims projectes

M3interiors us ofereix un ventall de serveis personalitzats segons les necessitats de cada client, tant si és un servei per una empresa com per a una persona. Consulta aquí tots els projectes que hem realitzat.

Tots els nostres projectes