Concept

Serveis integrals d’interirorisme per les empreses i les persones

Restiling concept

M3interiors ha desenvolupat un nou concepte per resoldre necessitats de diferents espais, tant d’us públic com privat.
Per aquest nou format de treball són imprescindibles dues eines, en les quals ens recolzem. Per una banda, la nostra experiència professional en la transformació d’espais, i per l’altra banda, les noves eines i nous productes que surten constantment al mercat i que hem de saber aprofitar adequadament.
Gràcies a aquestes dues eines, llancem aquest nou servei d’actualització d’espais al que hem anomenat restyling concept. Aquest nou servei de treball permetrà al nostre client optimitzar la inversió econòmica i obtenir un canvi visual el més rellevant possible per tal que això derivi en un augment de flux de clients, tan en el nous comen els habituals.
Per consegüent, el nostre concepte està molt lligat amb l’estudi de rendibilitat del negoci o espai, amb la projecció dels resultats visuals obtinguts a llarg termini.
Perquè creiem que la transformació d’un espai, ha d’arribar molt més lluny, i el nostre nou concepte es pot transformar en la millor eina pels nostres clients.

Building concept

M3interiors amplia els seus serveis amb aquest concepte unint el disseny amb la construcció industrial.
El resultat és un servei global on es controla el disseny i s’encarrega la construcció total per poder obtenir resultats de qualitat amb temps i costs ajustats, amb un sol interlocutor que porta a terme tot el treball constructiu.
Building concept s’ ha convertit per alguns clients nostres en la clau de la seva tranquilitat i confortabilitat a l’hora de transformar el seu negoci o habitatge.
Un servei de confiança, un resultat efectiu i un client satisfet.

UN SERVEI ACTUAL I DINÀMIC, PENSAT PER TU.