Aquí

Segueix la nostra presència a les xarxes socials

I rep consells de com millorar els espais personals o del teu negoci

M3interiors us ofereix un ventall de serveis personalitzats segons les necessitats de cada client, tant si és un servei per una empresa com d’un particular.
La diversitat de serveis que ofereix el nostre estudi l’han convertit en una eina molt valuosa per qui l’encarrega. Podem abarcar des d’un petit projecte d’un dormitori fins a un edifici sencer.

Vols transformar un espai particular o un negoci i tens uns pressupost molt concret? Restiling concept és el servei adequat per a tu, ja que farem que el disseny i la construcció s´ajustin per fer realitat la teva il•lusió. Un servei acurat ajustat econòmicament, però amb alt nivell de creativitat per fer que el teu negoci destaqui respecte la resta.
Nosaltres farem que entrin, i tu que repeteixin

Consisteix en la el•laboració global d’un projecte d’interiorisme per transformar un espai. Es desenvolupa un projecte i una direcció d’obra per plasmar la idea a la realitat. La documentació que es lliura inclou redacció de memòria, tècnica, plànols, imatges virtuals i mesuraments. Finalment, es contempla la direcció de l’obra per coordinar el projecte amb els industrials.

Últims projectes

M3interiors us ofereix un ventall de serveis personalitzats segons les necessitats de cada client, tant si és un servei per una empresa com per a una persona. Consulta aquí tots els projectes que hem realitzat.

Tots els nostres projectes